10.22.2001

Kijk van dit soort nieuws wordt Mevr. Solde erg verdrietig. Haar webmeesters trouwens ook. Welke driedubbelovergehaalde achterlijke gladiool doet nu zoiets???

10.20.2001

Dagboek van een kat (met Frans accent)

10.19.2001

Kijk nu eens! Een diepgaande test waarmee u kunt vaststellen wat voor een soort kat u zou zijn in het geval u op vier pootjes door het leven zou gaan. Er blijkt een Ocicat in mijn webmeesteres te schuilen.
De test bestaat ook in een hondenuitvoering. Da's ook leuk voor Boomer enzo... ;-)

10.18.2001

Hebben jullie al gehoord van de Japanse Robotkat? Een belediging voor de kat! En een belediging voor de kattenminnende webmeesters en -meesteressen onder ons. Ik raad al mijn trouwe lezers aan ook even de video te bezichtigen. Let vooral op de directeur van het bedrijf dat dit wanstaltige gedrocht op de markt heeft gebracht. Veel zal u dan duidelijk worden.
Nee, dan dit levensechte en heldhaftige poezenbeest. Daar kan geen robotkat tegenop.

10.16.2001

Hallo Fans!..... HALLO?!???
Ach, wat jammer nu, alle fans zijn vertrokken. Waar zou dat door komen? Omdat mijn webmeesteres pas getrouwd is? Neeeeee, het ging om mijn fans, niet de hare. Daarom weet ik het goed gemaakt. Ik ga een ietsiepietsie vaker een paar kattenkrabbeltjes achterlaten op dit wonderschone weblog gebeuren en dan lopen jullie niet weg, OK? miauw?